Werken voor een kleine – of grote IT-dienstverlener?

Werk jij mee aan dit onderzoek van Offers Business? (echt maar 5 minuten).

Had jij dienstverbanden met zowel kleine  (<1000) – als grote IT-dienstverleners (>1000), dan ben ik nieuwsgierig welke verschillen jij ervaart/ervoer.

In 1978 trad ik in dienst bij een kleine IT-dienstverlener, toen 65 FTE groot, welke in mijn 33-jarig dienstverband met deze organisatie uitgroeide tot een bedrijf met meer dan 3500 medewerkers in Nederland.
De aard, de cultuur van het bedrijf veranderde, zowel in positieve- als in negatieve zin.  De afgelopen zes jaar deed ik ervaringen op met zowel grote als kleine IT- dienstverleners en sprak ik honderden IT’ers.

Ik noteerde inmiddels vele tientallen kenmerkende, wellicht gevoelsmatige dus  subjectieve, verschillen tussen genoemde twee categorieën (groot/klein).
Deel ik de geconstateerde verschillen in gesprekken, dan worden deze in ruime mate onderschreven als ‘herkenbaar’.

Mijn doel is om uiteindelijk de geconstateerde verschillen ‘objectief’ met mijn netwerk te kunnen delen op basis van de gegeven antwoorden.

De enquête kan/mag anoniem worden ingevuld en ingezonden.
Het invullen van een e-mailadres wordt echter op prijs gesteld, teneinde jou persoonlijk te informeren over de uitslag van deze enquête. Discretie gegarandeerd! 

Naar  de enquête-pagina