Over Sascha van der Laak

Eigenaar en oprichter van go4business en vanuit die hoedanigheid franchisenemer van OffersBusiness.

Sascha trad in 1989 in dienst bij de Koninklijke Marine. Gedurende deze vier jaar maakte zij de Golfoorlog en de oorlog in voormalig Joegoslavië mee. Gedurende dit ‘dienst’-verband heeft zij veel geleerd, mensenkennis opgedaan, sociaal gedrag en inlevingsvermogen ontwikkeld en leerde zij haar ‘mannetje’ te staan.

In 1993 trad zij in dienst bij een grote IT-dienstverlener, allereerst als secretaresse, daarna enkele jaren als Methodisch Testspecialist, waarna zij in 2005 de uitdaging aanvaardde als junior sales in de infrastructuurdivisie.

Gedurende ruim elf jaar was Sascha actief in diverse commerciële rollen, waarbij zij getypeerd werd als een intrinsieke sales. Ze heeft een gestructureerde pitbull mentaliteit en doet wat ze belooft. Niet alleen goed in ‘farmen’, maar vooral ook succesvol in het openen van deuren naar nieuwe klantrelaties.

Vanaf 2016 verdiepte Sascha zich in het cursusprogramma van OffersBusiness wat uiteindelijk leidde tot een samenwerking met Jetse Offers. Zij staat voor 99,9% (;-) achter zijn verkooptheorie (of liever ‘laten kopen theorie). Ook zij heeft de ervaring, dat je ‘altijd jezelf moet blijven’, ‘niet verkopen het beste verkoopt’ en dat je stereotype salesgedrag moet vermijden en dat zeker anderen niet moet aanpraten.

Vanuit de vele ervaringen vult en vulde Sascha haar ‘rugzak’ en benut zij deze in haar huidige rol als trainer en 1-op-1 coach met het doel haar kennis en ervaring over te brengen op zowel (aankomend) sales als non-sales professionals. Want ook de non-sales professionals en consultants, zoals blijkt uit het concept van OffersBusiness, blijken uitstekend te kunnen worden ingezet als commerciële vooruitgeschoven pionnen. Het zijn juist uw professionals/consultants die naam maken voor de organisatie en een bijdrage kunnen leveren aan groei, kwaliteit en relaties.

Met haar samenwerking met OffersBusiness voegde Sascha het organiseren van ‘klant-events’ toe aan het aanbod van OffersBusiness. (zie menu Trainingen).

Print Friendly, PDF & Email