Over Jetse Offers

jetse-2014Eigenaar en oprichter van OffersBusiness.

Al meer dan 25 jaar in hart en nieren een Positief Afwijkende sales en salesfacilitator, die de belofte in zijn bedrijfsnaam gegarandeerd voor uw organisatie waarmaakt.

Zijn carrière begon in 1974 als ICT-professional.  In 1986 stapte hij in het salesvak en dat bleek op zijn lijf geschreven.

Tot en met 2011 (25 jaar!) was hij actief binnen de salesdirectie van een grote ICT-dienstverlener, die buitengewoon succesvol was zolang hij aan boord was. Zijn activiteiten bestonden uit het managen, motiveren en faciliteren van de salesorganisatie, naast het organiseren van  technische meetings en seminars (Business Development). Hij verhoogde de klantinteractie met ruim 250%.

Jetse Offers behoort tot de (schaarse) categorie “hunters” en blijkt gespecialiseerd te zijn in “Positief Afwijkende” telefonische acquisitie en het openbreken en ontwikkelen van nieuwe klanten. De kunst van dit vak draagt hij graag over aan professionals. consultants, managers (“niet-sales”) en aankomend salestalent.

In 2009 startte hij, passief,  OffersBusiness met als doel om ook na zijn pensioen actief te kunnen blijven in het arbeidsproces. Een reorganisatie bij zijn werkgever in 2012 stelde hem in de gelegenheid eerder actief met OffersBusiness aan deslag te gaan. En niet zonder succes, want binnen twee jaar wist hij een uiterst respectabele klantenkring op te bouwen.

Het geheim van zijn succes? Als geen ander weet Jetse, met zijn aanstekelijk enthousiasme, mensen commercieel  in beweging te krijgen. Niet alleen aankomende sales, maar vooral ook professionals, consultants, managers, ofwel de “niet-sales” met als resultaat leads en opdrachten van medewerkers met dagelijkse klantcontacten die zijn training volgden.

Hij schreef 4 boeken (zie menu: (e-)Boekenwaarmee hij zijn trainings- en coachingopdrachten (zie menu: Trainingen) ondersteunt.

“Wie is Jetse Offers?” Zie Jetse op YouTube zichzelf introduceren

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *