Klant sessies

Als sales heb je veel klantcontacten binnen verschillende organisaties en bij je klantbezoeken word je vaak gevraagd: “Hoe gaat dat bij andere klanten van jou?”

Omdat je een geheimhoudingsverklaring hebt ondertekend kun je vaak die informatie niet delen. Met het aandragen van een referentie heeft de klant slechts één persoon met wie hij kan brainstormen en dus slechts één inzicht. Navragen binnen de eigen organisatie leidt veelal tot ‘het reeds bekende’ en is veelal niet innoverend.

OffersBusiness biedt een leuke oplossing, die voor connectie zorgt, onderling vertrouwen bewerkstelligt en interessante oplossingen biedt voor een klantprobleem/uitdaging: Klant sessies!

In samenwerking met de betrokken sales wordt een klant ontbijt -, lunch- of dinersessie georganiseerd met ongeveer 4-5 klantcontacten van verschillende organisaties, met gelijkwaardige functies binnen hun eigen  organisaties. OffersBusiness helpt de sales met de organisatie, een thema selectie, uitnodigingen, ruimte reservering voor de eerste sessie en het opzetten van een vrijblijvende planning voor vervolg sessies.

Het doel tijdens deze sessies is om jouw klanten tot elkaar te brengen, met elkaar een onderwerp aan te snijden, met creativiteit en kennis & kunde oplossingen te bedenken en dus elkaar te helpen! En jij kunt dit faciliteren. Als sales zit je non-actief bij deze sessies en verneem je de vraagstukken die leven bij jouw klanten. Zo leer je jouw klanten beter kennen, kun je actief meedenken vanuit je eigen proposities en dus ook meehelpen aan een oplossing. Het is te adviseren om deze sessies 1 x per kwartaal te organiseren, zodat elk klantcontact aan bod komt om zijn verhaal te delen en aan de deelnemers hulp te vragen.

De kosten voor opzetten en organiseren van deze sessies door OffersBusiness bedragen     € 1.350,00, exclusief de kosten voor de inwendige mens en/of de (externe) locatie, welke in overleg met opdrachtgever vooraf worden bepaald.

In deze prijs is het verzenden van de digitale uitnodigingen en de te besteden uren inbegrepen. Excl. reiskosten (€0,50 p/km) en B.T.W.