Gastenboek

Ook een reactie plaatsen? Dat kan. Onderaan deze pagina. THNX.

130 reacties op Gastenboek

 1. Terence Njinembo schreef:

  Erg leuk en leerzame training. “Niet verkopen maar laten kopen”. Hartelijk bedankt Jetse. Ik zal zeker de MenU gebruiken bij klantgesprekken.

 2. Jenny Alblas schreef:

  Ontzettend leuke en leerzame training! Het leuke is dat wij in een aparte branch opereren (online marketing). Jetse had zich erg goed ingelezen en bewapend met allerlei ‘know how’ en weetjes. Het was dan ook geen makkelijke groep met alleen maar goed gebekte jonge sales-talenten. Jetse heeft ons allen geboeid en ons op een speelse maar zeer educatieve wijze gedoceerd. Dagelijks maken wij nog gebruik van de training. Het woord meNU heeft voor het leven een andere betekenis ;-). Bedankt Jetse en hopelijk tot ziens! Zeer vriendelijke groet, Jenny Alblas – Vipresponse NL

 3. nick schreef:

  Ik vond m top!
  Bedankt!

 4. Elwin Wildschut schreef:

  Dit is een van die trainingen waar je langer bij stilstaat. Zeer helder uitgelegd door Jetse en met onze deelnemers van QNH komen we iedere 2-3 maanden bij elkaar om alle lesstof en youtube material praktisch toe te passen adhv praktijkvoorbeelden.

 5. Bjorn Schmitz schreef:

  Geweldige training en veel i openers. Jetse legt het allemaal duidelijk uit en heeft een goed referentiekader met zijn ervaring in de IT dienstverlening. Leuke, leerzame en gezellige avonden gehad. Dank Jetse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.