Guestbook

You would also like to post a comment? That’s possible. Below this page. THNX.

130 Responses to Guestbook

 1. Louis Muijs says:

  Beste Jetse,

  Veelal worden medewerkers naar een cursus gestuurd door hun management en deze medewerkers hebben veelal vooraf de houding van ‘bah!’, zonde van de tijd.

  Maar bij jou is dat gevoel snel weg, was het telkens weer een genoegen om aan te schuiven bij een van de trainingsavonden. De helderheid van uitleg en het speelse karakter laat de aandacht niet verslappen.

  De eerste afspraak heb ik in de “POCKET”

  Heel veel succes met de trainingen die je nog gaat geven.

 2. Niek says:

  Ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame avonden, zelden heb ik stof van een cursus zo snel en effectief in praktijk kunnen brengen.

  Ik heb een eerste gesprek met een klant gehad en eergisteren een intake(sollicitatie) bij een bestaande klant met succes afgerond, ik kan 1 juli beginnen! Vooral bij de intake heb ik SOPIA echt als kapstok gebruikt en naar mijn idee heeft het geholpen, de klant wilde mij! Mooi gevoel dat “laten kopen”.

  Ik zal je cursus bij andere collega’s aanbevelen. Nogmaals dank en tot ziens!

 3. Tim van der Loop says:

  Hallo Jetse, bedankt voor de leuke en leerzame training. Door jouw aanstekelijk enthousiasme was het telkens weer een genoegen om aan te schuiven bij één van de trainingen. De eenvoudige theorie heb je goed weten te verwerken in praktische opdrachten zodat deze makkelijker in de praktijk toegepast kunnen worden. Hartelijk dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.